Skip links

За нас

Инвеститор

„НИЛО БЪЛГАРИЯ“ ЕООД е създадена през 2006 г. с цел „DESARROLLOS INMOBILIARIOS MARCO“ SL да разшири своята дейност на европейския пазар.

С повече от 45 години опит в строителството и продажбата на недвижими имоти в Испания,  с над 1 000 000 м2 построени индустриални и складови площи, жилища, офиси и обществени сгради, ние от „DESARROLLOS INMOBILIARIOS MARCO“ SL и „НИЛО БЪЛГАРИЯ“ ЕООД знаем кое е ценното за нашите клиенти:

  • КАЧЕСТВОТО ВИНАГИ Е ПОВЕЧЕ ОТ ЦЕНАТА!

Качествена идея, компетентен персонал, качество на материалите и технологиите, качествено строителство, това гарантира качествен продукт на достъпна цена!

Водени от тези принципи, продължаваме да се развиваме и да създаваме нови проекти, за да отговорим на съвременните очаквания на нашите клиенти.

Строител

Изпълнител на проекта е „ТЕХСТРОЙ“ ЕООД – фирма с богат строителен опит. Компанията поддържа постоянен екип от 195 специалисти и строителни работници. Фирмата разполага с пълна гама строителна механизация, автокранове, телехенгери, кулокранове, транспорт и съвременен кофражен инвентар, което я прави стабилен партньор с възможност да изпълни поетите ангажименти в срокове и гарантира качествено изпълнение в строителството.  Фирма „ТЕХСТРОЙ“ ЕООД е вписана в Централния Професионален Регистър на Строителя по Закона за Камара на Строителите в България.

За дейността си „ТЕХСТРОЙ“ ЕООД вече е получила заслужено признание:

  • 2011 г. – годишна награда „Златен отвес 2011“ от Камара на Строителите в България, Пловдив;
  • 2016 г. – „СГРАДА НА ГОДИНАТА“ – раздел обществени сгради с бизнеспредназначение.

Архитекти

Студио „ТОПАРХ“ ООД извършва комплексно проектиране, проучване и консултации в областта на градоустройството, проектиране на жилищни, обществени, промишлени сгради, реставрация и реконструкция, съвременни интериорни решения. Проектната листа на бюрото включва множество обекти, значителна част от тях реализирани успешно!

Екипът се състои от амбициозни и висококвалифицирани архитекти и инженери с опит в проектирането.

Студио „ТОПАРХ“ ООД се стреми да създава интелигентни решения в активно сътрудничество на своите клиенти и партньори. Крайната цел е да създаде и предостави продукт, който да удовлетворява всички изисквания за качествена и съвременна архитектура.

Свържете се с нас

Ние сме тук, за да отговорим на всеки ваш въпрос. Чувствайте се свободни да се свържете по имейл, телефон или на място в нашия офис.